UPDATE DE PRIMAVARA!
Noul update de primavara este disponibil pe serverul nostru de minecraft!
Deluxx001
Deluxx001
Fondator
Delux e baza <3

Înregistrat:
Acum 9 luni
Vazut ultima data:
Acum o lună
Vizualizări profil:
159
Acest utilizator nu și-a completat încă nici un câmp aici.
Salut, mai jos o sa ai modelul pentru a posta o cerere de unban pe serverul nostru. Toate cererile trebuie sa aiba titlul Unban (jucator), ca exemplu: Unban (deluxx001). Nota: Poti face o cerere de unban doar daca ban-ul nu a fost acordat conform regulamentului si esti nevinovat.     Nickname-ul tau: Motivul sanctiunii: Staff-ul de care ai fost sanctionat: Data si ora(Optional): De ce sa iti dam unban?: Comentari aditionale/dovezi :       *Daca esti vinovat si vrei unban acceseaza https://donatii.wizardland.ro/   *Pozele le puteți incărca pe gyazo,imgur sau lighshot, videoclipurile pe youtube și să ne lasați un link. *Acest model trebuie respectat, în caz contrart subiectul o să fie inchis și nu va fi luat in considerare.
Acum 9 luni

Salut, mai jos o sa ai modelul pentru a posta o cerere de helper pe serverul nostru, dar si alte detalii si notite destul de importante pe care ar trebui sa le cunosti inainte sa aplici pentru aceasta functie! Toate cererile trebuie sa aiba titlul Cerere Helper (nickname) , ca exemplu: Cerere Helper (deluxx001).   Cerintele pentru aplicare sunt: Trebuie sa citesti si respecti in deplin regulamentul serverului nostru. Varsta minima este 14 ani. Trebuie sa ai minim 36 ore jucate pe serverul nostru (timpul jucat il vezi accesand meniul cu comanda /meniu , la profilul tau.). Trebuie sa ai o activitate zilnica minim de 2 ore. Trebuie sa ai o adresa de Discord unde te putem contacta. Vorbirea si scrierea unei limbi romane corect gramaticale. Raspundere completa la toate intrebarile din cerere. Poza cu orele jucate pe server.   Notite importante: Daca esti sanctionat pe server pentru maxim doua incalcari al regulamentului, o sa fii respins. Daca cererea ta este respinsa, poti face una noua doar dupa o saptamana. Rugam completarea tutoror punctelor din cerere. Daca ceri unui membru staff ca sa analizeze cererea ta de helper, o sa fii respins. Raspunsul pentru o cerere de helper il puteti primi intr-o perioada de 1-7 zile. Incarcati poza cu orele jucate pe Imgur, Gyazo, Lightshot sau alte site-uri pentru poze si lasati link-ul.   Nickname-ul tau: Prenumele: Varsta ta: Adresa de Discord: De unde ai aflat de serverul nostru?: Cat timp ai putea acorda serverului?: Pe care dintre sectiune serverului poti sa fii cel/cea mai activ/a?: Ce experienta ai in moderarea unui server?: De ce sa te alegem pe tine ca Helper?: Descrie-te in minim 50 cuvinte: Cu ce ai putea contribui la dezvoltarea serverului/Ce ai putea aduce in plus echipei noastre de staff?: Intelegi ca daca o sa ceri unui membru staff sa verifice cererea ta, va fi automat respinsa?: In caz ca cererea ta este respinsa, esti de acord sa nu ceri explicatii evaluatorului si sa incerci data viitoare sa faci o cerere mai buna?: Ai citit regulamentul serverului?: / Un membru staff aplica o sanctiune gresita pentru incalcarea regulamentului, ce faci? / : / Esti singurul membru staff online pe server, si mai multi jucatori incalca regulamentul, cineva face reclama, cineva injura, cineva iti trimite mesaj ca un jucator foloseste hack-uri, cineva vrea sa iti raporteze un bug. Ce faci? / : Poza cu orele jucate:     Ce este scris intre // sunt unele scenarii pentru a vedea cum o sa procedezi in diferite situatii. *Acest model trebuie respectat, in caz contrar subiectul o sa fie inchis si nu va fi luat in considerare.
Acum 9 luni

Salut, mai jos o sa ai modelul pentru a posta o reclamatie unui jucator/donator/membru staff. Toate reclamatiile trebuie sa aiba titlul Reclamatie (jucator) , ca exemplu: Reclamatie (deluxx001).     Nickname-ul tau: Nickname-ul celui reclamat: Gradul pe care il detine: Data si ora(Optional): De ce reclami aceast jucator?: Dovezi(poze/video): Alte comentarii(Optional):     *Pozele le puteti incarca pe gyazo,imgur sau lighshot, videoclipurile pe youtube si sa ne lasati un link. *Reclamatiile catre Owneri sau Manageri nu se iau in considerare. *Acest model trebuie respectat, in caz contrar subiectul o sa fie inchis si nu va fi luat in considerare.
Acum 9 luni

Salut, mai jos o sa ai modelul pentru a posta o raportare a unui bug sau problema intalnita pe serverul sau orice este legat de comuntiatea noastra. Toate subiectele trebuie sa aiba titlul Bug/Problema ( sectiune/forum/discord etc. ) , ca exemplu: Problema (Survival)   Nickname-ul tau: Problema sau bug-ul pe care l-ai intalnit: Unde ai intalnit aceasta problema sau bug?: Ai vreo solutie pentru fixarea problemei?(Optional): Alte comentarii(Optional):     *Acest model trebuie respectat, in caz contrar subiectul o sa fie inchis si nu va fi luat in considerare.
Acum 9 luni

Salut, mai jos o sa ai modelul pentru a posta o noua propunere pentru serverul nostru de minecraft/forum sau orice altceva legat de comunitatea noastra. Toate propunerile trebuie sa aiba titlul Propunere ( sectiune/forum/discord etc. ) , ca exemplu: Propunere (Survival).     Nickname-ul tau: Propunerea ta (cat mai detaliată posibil): De ce crezi ca ar ajuta propunerea ta?: Resure necesare(Optional): Alte comentarii(Optional):   *Acest model trebuie respectat, în caz contrart subiectul o să fie inchis și nu va fi luat in considerare.
Acum 9 luni